Financieringsronde Lenteland

 

Lenteland ontwikkelt regeneratieve boerderijen waar iedereen mede-eigenaar van kan worden. Door hier certificaten te kopen, investeer je in meerdere Lenteland boerderijen tegelijk én zorg je ervoor dat er meer boerderijen ontwikkeld kunnen worden. Zo draag je direct bij aan meer natuur, een gezonde bodem en lokaal gezond eten op steeds meer plekken in Nederland.

Je investering is waardevast, want het meeste geld is nodig voor grond en gebouwen, waarvan we verwachten dat die hun waarde behouden.

Koop hier je certificaten in Lenteland coöperatie.

 

Deze mensen gingen je voor:

iemand heeft geïnvesteerd

Met eigen ogen zag ik op Bodemzicht hoe regeneratieve landbouw ons land weer gezond maakt en dat het begint met gezonde grond. Ik zag volop insecten, blije dieren en een overvloedige oogst! En het draagt ook nog eens bij een mooier, rijker landschap!

Gerard heeft geïnvesteerd

Steun aan praktisch initiatief voor realiseren van regeneratieve landbouw dat de toekomst heeft en belangrijk is voor een gezonde bodem, biodiversiteit en voor het leven in evenwicht met de natuur

Melanie heeft geïnvesteerd

Dit is de toekomst en die is hard nodig

Jan-Willem heeft geïnvesteerd

Ik deel jullie missie dat regeneratieve landbouw de toekomst is. We hebben daarvoor nieuwe start-up ideeen nodig om te ontdekken welk model haabaar is. Lenteland klinkt zeer interessant, ben benieuwd of jullie het lukt!

Dirk heeft geïnvesteerd

Lenteland baant de weg voor regeneratieve, en aldoende, een verrijkende gemeenschapslandbouw dat brede steun en navolging verdient.
€ 610.200
geïnvesteerd door 189 investeerders en 2 donateurs
61% behaald
van € 1.000.000
 

Start het investeringsproces

Heb je al een Landdelen account? Log dan in. Heb je geen account? Vul je e-mailadres en gewenste wachtwoord in om een account te maken. Je kunt kiezen om te investeren of te doneren.
Aantal certificaten (à € 100,00)
Bedrag (in hele €)
Emailadres
Wachtwoord
 

Informatie

Je koopt certificaten en wordt lid van Lenteland coöperatie U.A..